Подчертайте веждите по най-добрия начин

Deal Score+2
11.99 лв. 16.90 лв.

Подчертайте веждите по най-добрия начин img TOP

Подчертайте веждите по най-добрия начин 6f11f551b72ea582f31a8e19657e060d

 

Комплектът за вежди THE ONE се предлага в лъскава кафява опаковка. Размерът е подходящ за дамската ви чанта. В комплекта са включени две четки, една за сенки и вакса за оформяне на веждите.

Сенките не са силно пигментирани (за естествен вид).  Смесвайте цветовете за да получите желаното покритие и цвят. Ако харесвате вида на тъмните дебели вежди, използвайте тъмен молив.

Подчертайте веждите по най-добрия начин img 1

 

Спиралата за вежди The ONE е един истински вълшебен продукт. Веждите изглеждат естествени и плътни. Бързо и лесно нанасяне навсякъде и по всяко време на деня. Водоустойчива и високоефективна гел формула.

 

Подчертайте веждите по най-добрия начин 425633d130ad3405bdce537e13f9b259

 

Когато стане въпрос за формата на веждите много от вас се чудят коя е правилната форма, колко трябва да са дебели веждите, как да ги направя по дълги и елегантни….

Вижте стъпка по стъпка как да оформите правилно веждите си. Правилната форма е много важна защото отваря очите и издължава лицето.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Изображения: Oriflame.com

Прочети и това:

Омагьостващ поглед с висококачествени сенки за очи

Направете пазаруването си по-привлекателно и вълнуващо.

Регистрирайте се като Консултант

и се възползвайте от предимствата на присъединяването към Oriflame – 20% отстъпка от цената на всеки един продукт и много бонуси и подаръци. Ако пазаруваш повече и поканиш приятели ще пътуваш до мечтана от теб дестинация безплатно.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare