Защо е важно да почиствате лицето си всеки ден?

За да имате по-нежна и сияйна кожа, за да се чувствате комфортно и имате самочувствие на добре поддържана жена, ежедневно почиствайте лицето си. Дори и да не използвате грим, ежедневното почистване на лицето е задължително. Прахът и потта се наслояват върху кожата и заедно с мъртвите кожни клетки могат да доведат до запушване на порите и поява на пъпки. Тези замърсявания трябва да бъдат отстранени, иначе и най-скъпата козметика няма да ви свърши работа. Затова почиствайте кожата.

Ако все още не го правите, започнете да почиствате лицето си и сутрин и вечер. През нощта, кожата губи влажност, затова сутрин тя има нужда от почистване и хидратиране. А вечер трябва да почистите лицето си от натрупаните замърсявания през деня и да подготвите кожата да усвои максимално подхранващия крем. Тревожен е резултатът от едно допитване, според което около 20% от жените бързат да си легнат, без да са премахнали грима от лицето си. Сенките по клепачите и спиралата на миглите трябва да бъдат отстранени. Чрез обикновено измиване могат да се отстранят само водоразтворимите замърсявания – например солите, но не и гримът, който съдържа мазнини. Ако не почистите както трябва миглите си, те ще станат чупливи.

Орифлейм предлага много подходящ продукт за премахване на водоустойчив очен грим – Лосион за премахване на очен грим на цена от 9.99 лв. в следващия каталог ноември 2018.

Ново решение за почистване на лицето – гелът NovAge Suprime – комбинира почистващ продукт и тоник в едно. Той ефективно почиства и тонизира кожата със същия ефект, както при използването на отделните два продукта NovAge и ви помага да я подготвите да усвои оптимално действието на продуктите, които използвате на следващите стъпки в грижата за кожата.

Последните тенденции в света на красотата са иновативни технологични продукти. Любим нов продукт в грижата за кожата е почистващата система Skin Pro, която се плъзга гладко по кожата с въртеливи движения.

КАК РАБОТИ?

Почистващата система премахва нежно и ефективно замърсяванията, грима, мъртвите клетки и почиства порите в дълбочина. Тя не само почиства кожата, но и стимулира кръвообращението, дарявайки кожата с красив, сияещ блясък. Почистването отнема само 1 минута и е клинично доказано, че озарява кожата, а порите са по-малко видими само след няколкоседмична употреба. Здравей сияен тен! И тъй като все повече потребители постигат здравословен, свеж вид на кожата си у дома, при това с качеството, което биха получили в салона за красота, е очевидно, че тази система ще се задържи като траен, конкурентен продукт на пазара.

Този месец системата Skin Pro е ПОДАРЪК към всеки комплект Novage.

Виж повече за Skin Pro

Направи пазаруването си по-привлекателно и вълнуващо.

Регистрирай се като Консултант на Орифлейм 

и се възползвай от предимствата на присъединяването към Oriflame – 20% отстъпка от цената на всеки един продукт и много бонуси и подаръци. Ако пазаруваш повече и поканиш приятели ще пътуваш до мечтана от теб дестинация безплатно.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare