Печели пари с Орифлейм

Мечтаете ли да имате доход, който ви позволява да прекарвате повече време със семейството и приятелите си?

Искате ли да бъдете свой собствен шеф и да бъдете финансово свободни?

Искате ли да постигнете мечтите си?

Печели пари с Орифлейм family 3400033 960 720 2

Всичко това се случи на много хора, които се регистрираха като независими консултанти на Орифлейм. Директните продажби са толкова прости, колкото споделянето на лични препоръки с вашите приятели, колеги и членове на семейството.

 

Препоръчвали ли сте някога книга или филм на някого?

Хареса ли ви чувството, че можете да помогнете на някого, просто като му препоръчате нещо и той остане доволен и ви благодари?

Да.

Тогава всъщност можете да продавате Oriflame продукти.

Печели пари с Орифлейм d0e534d999993fe13119ec6880092a74

Това е толкова просто! Личният подход към продажбата позволява на клиентите да купуват от някой, който познават, харесват и вярват. Много консултанти на Орифлейм заявяват, че не се чувстват като сякаш продават, защото “каталогът  на Орифлейм се продава сам“.

Не е нужно да имате предишен опит в продажбите. Всъщност повечето консултанти никога не са работили по продажби преди това. Просто покажете Каталога, споделете положителния си опит за продуктите и поискайте поръчките им. Хората наистина го оценяват, тъй като това е лесен и удобен начин за пазаруване. Като консултант получавате процент от всяка поръчка.

Спечелете, като поканите други да се присъединят към вас и създайте свой екип.

Изградете собствен бизнес
Като ваш собствен шеф, само вие можете да решите колко далеч искате да отидете. Определяте целите си, колко часа искате да работите и кой точно искате да бъде във вашия екип. Планът за успех на Орифлейм предлага неограничени възможности без риск. Успехът и печалбите зависят от вашето желание да работите упорито и да го постигнете. Един директор в Орифлейм печели най-малко 2000 лв. на каталог (на месец).

Вие сте ваш собствен шеф. Орифлейм има уникална бизнес концепция – печелете пари днес и изпълнете мечтите си утре. Можете да започнете да правите пари в същия ден, в който се присъедините и да създадете свой собствен бизнес за утре.

Регистрирай се тук като Консултант на Орифлейм

 

Прочети още: Кои хора се провалят в Мрежовия маркетинг?

Прочети повече за: Какво печелите ако се регистрирате като Консултант на Орифлейм

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare